Als je om wat voor reden dan ook iets wilt retourneren of ruilen, we helpen je graag!


Retour

Je kunt ongebruikte artikelen binnen 30 dagen na aankoop retourneren. Uitverkoop/outlet items kunnen niet geretourneerd worden. Je kunt kiezen voor winkeltegoed of een terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode.


Omruilen

De snelste manier om je product te ruilen, is door vandaag nog een nieuw product te bestellen en het originele product te retourneren. Zo heb je je product snel in huis en is de kans kleiner dat het uitverkocht raakt. Noteer het nummer van de nieuwe bestelling op de paklijst, zodat we de verzendkosten van deze nieuwe bestelling kunnen terugbetalen.


Retourneren

Stuur de paklijst die je bij je bestelling vindt bij en markeer de producten die je wilt retourneren. Gelieve te verzenden naar 

mundo melocotón - retours
Koning Leopoldlaan 29
9840 De Pinte
België

De verzendkosten voor retourzendingen worden niet terugbetaald, tenzij er een fout is gemaakt van onze kant. Als dat zo is, neem dan contact zo snel mogelijk met ons op.

Herroepingsrecht
Daarnaast kan je ons ook laten weten dat je afziet van de aankoop door middel van van de Europese Herroepingsformulier, maar je bent hiertoe niet verplicht. Retourneer de goederen zoals uitgelegd onder 'Retourneren'.