Siska x mundo melocotón Deel 2

...en nu voor de dames !

 


Een duurzame samenwerkingscollectie

Samen met presentatrice Siska Schoeters lanceerden we in 2019 een exclusieve collab collectie. De kids collectie van 0 tot 8 jaar was meteen een hit, samen met de bijpassende twinning items. De daarop volgende kersteditie voor het hele gezin vloog de deur uit!

Omdat we er alleen maar meer animo voor kregen, hebben we de koppen weer bij elkaar gestoken en niet één, niet twee maar drie nieuwe collecties gemaakt voor het aankomende jaar 2021.Siska Schoeters and Dauwke Van den Eynden (designer)

Wat kan je verwachten?

  • Een baby & kids collectie tot 12 jaar
  • Hoera! Een complete vrouwenlijn !
  • 3 unieke collecties: januari, februari en maart 2021
  • Duurzame stoffen - biologisch of gerecycled
  • Gemaakt in Europa

Over Siska Schoeters

Siska Schoeters (1982) is een Belgische radio- en tv-presentatrice.

Ze begon in 2003 bij Studio Brussel, het meer alternatieve radiostation van de Vlaamse publieke omroep.
Ze zette haar eerste stappen richting tv met de popquiz "Ohlalala" op Canvas. Al snel volgde een talkshow met Bart Peeters en "De Club van Siska", een spelshow op Een.

Na 15 jaar en hetzelfde aantal programma's op STUBRU werd het tijd om over te stappen naar een ander radiostation bij de Vlaamse openbare omroep. Een grotere ;) Dus vanaf januari 2019 werkte ze mee aan "De Madammen", het vlaggenschip van Radio 2.
Ondertussen maakte ze ook "Durf te vragen" voor Een en werd ze eind 2019 verkozen tot "Vrouw van het jaar" door de lezers van Het Laatste Nieuws.

In de zomer van 2020 maakte Siska "De Vijver van Siska", een nieuw radioprogramma, vanuit haar eigen vijver. Het tweede seizoen van "Durf te vragen" verschijnt in september 2020 en in het voorjaar van 2021 presenteert ze samen met Dieter Coppens een nieuw tv-programma op Eén.

Dit alles is haar bijberoep :)
In haar hoofdberoep is Siska de moeder van de twee mooiste kinderen ter wereld, Lucien (9) en Minnie (3) en heeft ze de allerliefste lieverd Tomas (De Soete), die haar altijd heel hard aan het lachen maakt.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...