Siska x mundo melocotón Deel 2

...en nu ook voor de dames !

"Na het plezier en het overweldigende succes vorig jaar, staken we de hoofden bijeen en hebben we een volledig nieuwe siska x mundomelocotón collectie voor 2021 ontworpen. "

 

Naar collectie

Duurzame collab Collection

In 2019 lanceerden we samen met tv- en radiopresentatrice Siska Schoeters een exclusieve collabcollectie.

Deze kindercollectie voor kids van 0 tot 8 jaar was een instant succes, samen met de bijhorende twinning items. De daaropvolgende Kerstmis editie voor de hele familie vloog de deur uit!

Omdat we enkel nóg enthousiaster werden, staken we de hoofden opnieuw samen en creeerden we niet één maar drie nieuwe collecties voor 2021 .

 

Siska Schoeters and Dauwke Van den Eynden (designer)Wat mag je verwachten ?

  • Een baby & kinderen collectie tot 12 jaar
  • Hoera! Een complete dameslijn!
  • 3 unieke collecties: januari, februari en maart 2021
  • Duurzame stoffen - organic & recylced
  • Made in Europe

Siska Schoeters

Siska Schoeters (1982) is een Belgische radio en tv presentatrice. Ze begon in 2003 bij Studio Brussel, het meer alternatieve radiostation van de Vlaamse openbare omroep.
Ze zette haar eerste stappen richting TV met de popquiz "Ohlalala" op Canvas,  en daarna volgden er al snel een talkshow met Bart Peeters en ook "De Club van Siska", een spelprogramma  op Een.

Na 15 jaar en alle evenveel  programma's op STUBRU, was het tijd om naar een andere radiozender te gaan bij de Openbare omroep, een grotere :) Dus vanaf Januari 2019 werkt ze mee aan "De Madammen", het vlaggenschip van Radio 2. 

Ondertussen maakte ze ook "Durf te vragen" voor Eén en werd ze eind 2019 door de lezers van Het Laatste Nieuws verkozen tot vrouw van het jaar.
In zomer 2020 maakte Siska "De Vijver van Siska", een radioprogramma van aan haar eigen  vijver. Het tweede seizoen van "Durf te vragen" werd gelanceerd in september 2020 en in het voorjaar van 2021 komt er ook een nieuw tv programma op Eén samen met Dieter Coppens.

Dat alles beschouwt ze als haar bijberoep :) 
In hoofdberoep is Siska mama van de twee mooiste kinderen ter wereld, Lucien (9) en Minnie (3) en heeft ze het liefste lief ooit Tomas (De Soete) die haar altijd heel hard doet lachen.